Szkolenie prowadzi Jean Bos, mistrz sztuki kulinarnej, który swoje umiejętności jako szef kuchni rozwijał między innymi na dworze królewskim w Belgii, czy u księcia Monaco, pracował w restauracji posiadającej 2 gwiazdki w katalogu Michelin, a w Polsce założył pierwszą akademię kuchni molekularnej.
Szkolenie 1-dniowe odbywa się w restauracji Aida 05-230 Kobyłka Ul. Nadarzyńska 54
http://aida.waw.pl/pl/kontakt,5
Szkolenie 2-dniowe odbywa się w hotelu Agit w Lublinie (ul. Wojciechowska 29, 20-704 Lublin).
Przeprowadzamy dwa typy szkoleń: 1-dniowe i 2-dniowe. Podczas szkolenia dwudniowego przygotowujemy więcej potraw. Wszystko przyrządzane jest od podstaw, uczestnicy szkolenia czynnie uczestniczą w przygotowywaniu każdej potrawy, mają możliwość degustacji wszystkich przygotowanych dań.
W cenie szkolenia dwudniowego zawiera się nocleg (pokój współdzielony z innym uczestnikiem szkolenia) oraz wyżywienie.
28-29 kwietnia 2020 – szkolenie dwudniowe w Lublinie
NOWE TERMINY JUŻ WKRÓTCE